Urban Space: Ballenbak pret met een Cocktail

Het heerlijke van Seoul is, is dat hier niets te gek is. Zeker in de verschillende thema cafés kun je alle westerse sociale regels laten gaan en je helemaal overgeven aan het te gekke wat Seoul te bieden heeft. Zo is er midden in het shoppingdistrict Myeongdong een ballenbak voor volwassenen waar je onder het genot van een cocktail het kind in jezelf los kan laten. Óf de fotograaf, want uiteraard is dit ook een walhalla voor kekke plaatjes.

Urban Space: $$$

Een geweldige plek voor een paar toffe foto’s onder het genot van een cocktail

Urban Space is de ideale plek om stoom af te blazen. Na de tentamens reisde ik met Dorien naar Myeongdong af om nog een keertje samen te shooten voor wij beiden Zuid-Korea zouden gaan verlaten. Omdat het nog vroeg in de middag was hadden wij de bar helemaal voor ons alleen waardoor wij schaamteloos een SD kaartje vol konden schieten en ons geen zorgen hoefde te maken wat andere klanten wel niet zouden denken. Maar eerlijk is eerlijk, de klanten komen hier tenslotte niet voor de drankjes…

Aangezien de cocktails net zo duur waren als de koffie (KRW 13.000) was de keus snel gemaakt en besloten we allebei voor een alcoholische versnapering om 2 uur in de middag te gaan. Dorien koos voor een Gin and Tonic terwijl ik iets met sinaasappelsap en limoen had. Dat dronk natuurlijk weg als water, wat de sfeer er alleen maar goed in bracht.

Het was even een gestoei met het licht want de discobal veranderde het licht elke 2 seconden maar na een uurtje waren we allebei een heleboel toffe plaatjes rijker! Mocht je hier heen gaan, vergeet dan zeker niet een paar leuke accessoires mee te nemen om je foto’s een leuke touch te geven!

Meer Reviews

Meer Informatie

Adres

5F, 23 Myeongdong 10-gil, Jung-gu, Seoul

Metro:  Myeongdong Station Exit 6: sla linksaf de shoppingstraat in – dan de derde straat naar rechts – aan het eind van de straat op de 5de verdieping zie je Urban Space

Doen in de buurt van Myeongdong:

– Myeong-Dong theater

– Myeong dong Cathedral

Let op: Koffietentjes komen en gaan in Seoul. Het is verstandig van te voren google, facebook of instagram te raadplegen om zeker te weten dat het cafeetje nog op bestaat en op dezelfde plek zit. Mochten er iets veranderd zijn? Laat dat dat onderin de reacties weten en bespaar andere reizigers het zoekwerk. 

Laura – December 2018