Uncle Sam’s Pancake

Om een dagje productief te besteden ging ik samen met Kevin café hoppen in Itaewon. De meeste cafés in Seoul openen vrij laat, maar bij Uncle Sam’s konden we onze ochtend vroeg beginnen. Tussen 7 en 10 in de ochtend kun je bij Uncle Sam’s terecht voor een traditioneel Amerikaans ontbijtje.

47 Hoenam-ro | $-$$
Uncle Sam’s voor een heerlijk American-style breakfast en goddelijke wafels.  Perfect voor een zondags ontbijtje.

De ontbijtset bestaat uit twee American pancakes, met twee reepjes bacon, twee worstjes, een spiegeleitje én een koffie voor 10,000 won. Omdat er nog meer cafeetjes op ons lijstje stonden besloten we samen een ontbijtje te delen en een extra koffie te bestellen. We waren in eerste instantie bang dat het erg vet zou zijn maar we waren positief verrast. De worstjes waren heerlijk gekruid en precies goed en de pannenkoeken hadden de perfecte dikte! Ook de koffie was heerlijk.

Het ontbijtje was voor 1 persoon al erg vullend. Kom je hier met z’n tweeën dan zou ik zeker aanraden een ontbijtje te delen én nog wat anders van de kaart te bestellen, want wat de andere klanten in het café hadden zag er ook goddelijk uit. Vooral de gevulde pannenkoeken en wafels lieten het water in mijn mond lopen en ook de ice-latte zag er goed uit.

Na het ontbijtje haalden we onze laptops tevoorschijn en werkten we onder het genot van onze koffie aan ons huiswerk. Ook andere klanten lazen hier rustig een boekje. Hoewel het een klein café is, is het perfect om even te lezen en te werken. Het was niet te donker en de muziek was relaxt genoeg om op de achtergrond te verdwijnen.

Als echte studenten maakten we gebruik van hun Hash Tag Event. Door ons ontbijtje te delen op Instagram kregen we onze Americano gratis. Ideaal om daarna door te hoppen naar een ander café!

Meer reviews

Meer informatie

Adres

211-1, Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul

Metro: Noksapyeong