Under Pressure

Via Instagram was ik de prachtige taartjes van Under Pressure tegengekomen. Under Pressure is een premium koffiebar in de wijk Hannam, net onder Itaewon. Tijdens een dagje koffiehoppen sloten Kevin en ik onze dag hier af met het bekende pavlova taartje.

31-8 Hannam-dong | $$$
Een premium koffiezaakje in de wijk Hannam. Hoewel de drankjes en de taartjes absoluut lekker zijn zouden, moet je niet het duurste van de kaart nemen. Een normale (ijs) koffie is een goede keus!

Under Pressure staat bekend als een premium koffie bar xen die naam maken ze ook zeker waar. Terwijl wij stonden te verlekkeren bij de vele taartjes zagen we dat elke koffie met oog voor detail en precisie werd gezet. Verschillende baristas probeerden de smaak van de handdrip koffie om er zeker van te zijn dat deze aan de eis voldeed. Op zondagmiddag zat de plek dan ook helemaal vol met kletsende Koreanen en konden we na lang treuzelen eindelijk een plekje veroveren.

Op aanraden van de barista namen Kevin en ik een Fantasia (KRW 8,000), een ijs mocca met earl grey cream en een almond latte (KRW 7,000). En om het echt Instagram waardig te maken namen we het bekende pavlova taartje erbij (KRW 14,000).

Het geheel was op de foto prachtig, maar dat wauw effect misten we helaas bij onze bestelling. Het was goed en lekker, maar voor die prijs hadden we net wat extras verwacht. Achteraf hadden we gewoon voor de standaard koffie moeten gaan want die zag er wel echt premium uit. Verder was her ontzettend warm binnen wat de sfeer den beetje teniet deed voor ons.

Meer reviews

Meer Informatie

Adres

51 Hannam-daero 20-gil, Yongsan-gu
용산구 한남대로 20길 51

Metro: Hannam (Jungan lijn) & Hangangjin (lijn 6)