Cafe CuzaCuza

683-13 Hannam-Dong | $$

Kom hier voor de latte-art en de goddelijke macarons.

Café Cuzacuza werd mij door Soju4Two als de minder overhypte versie van Café C Through aangeraden. Ook deze barista kan prachtige dromerige latte art creëeren. Echter deze bloesemboom in een kopje staat hier niet standaard op de kaart en ik denk dat je er expliciet om moet vragen. Toen ik vroeg om latte art kreeg ik een cappuccino (KRW 5.500) met prachtig gedecoreerd melkschuim. Lekker, maar niet waar ik voor kwam.

Het café zelf is niet erg sfeervol. Vanwege de combinatie van neon lichten, donkere muren en houtwerk gecombineerd met een verschillende mini decoraties in de vensterbank was het een ratjetoe aan stijlen. Het licht was ook erg lastig om goede foto’s te maken. Kom hier dus vooral om te genieten van een kopje latte art. Verder is het café volgens mij niet erg populair waardoor je hier in alle rust goed kan werken

Kevin bestelde een vanille latte (KRW 6.000) met een sneeuwpop macaron (KRW 5.500). De vanille latte smaakte niet helemaal naar vanille latte maar was nog steeds lekker. De macaron daarentegen was echt goddelijk! Echt een aanrader om jezelf mee te verwennen.

Meer reviews

Meer Informatie

Adres

25, Itaewon-ro 54ga-gil, Yongsan-gu, Seoul

이태원로54가길 25